Erbjudande

Assentio Access


Assentio Access är en betalningslösning för dina objekt. Det spelar ingen roll om du driver en kommersiell tvättanläggning, tennis- eller paddelbana, golfbana med en range och ett gäng golfbilar, gym eller annat du vill ta betalt för, du kan låta dina kunder göra betalningen via mobilen utan att ladda ner några Appar, bara genom att skanna en QR-kod och välja betalsätt, för att få tillgång.


Allt som krävs är en kommunikationsenhet i ditt objekt som kommunicerar med en IoT-plattform. Det spelar ingen roll vilken plattform, vi kan integrera med dem alla.


Ofta finns det flera intressenter i ett betalningsflöde och för att tillgodose det har vi tagit fram en unik funktion som gör att du kan dela upp betalningen till flera mottagare. Som ett exempel, förutom din andel vill du också betala en servicetekniker, en vaktmästare eller lokalvårdare genom transaktionerna. Du kan lägga till upp till tio olika mottagare och naturligtvis åtföljs alla transaktioner automatiskt av en verifikation för bokföring.


Vår plattform stöder Swish och alla stora kortutgivare samt Apple Pay och Google Pay.

  • Generisk för alla IoT plattformar
  • Stödjer alla kommunikationsenheter
  • Automatisk betalningsdelning
  • Global funktionalitet
  • Stödjer alla kortutgivare
  • Stödjer Swishbetalningar

Enkel implementation

01.


Vi går igenom dina förutsättningar


Tillsammans går vi igenom dina förutsättningar och väljer rätt kommunikations- teknik för att dina objekt

ska bli betalningsbara.


02.


Priser och affärsmodeller


Vi går igenom de priser och den affärsmodell du vill använda för tjänsten och ansluter andra intressenter i värdekedjan som ska vara en del av transaktionen.


03.


UppstartVi anpassar betalningsplattformen för dina erbjudanden medan våra partners monterar rätt kommunikations-enhet i dina objekt.


04.


Projektet är klartNu är du redo att erbjuda mobila betalningar för dina objekt. Dina kunder behöver bara skanna en QR-kod med sin mobil och välja betalsätt för att få tillgång till det du erbjuder.