OM OSS

Vi gör dina objekt betalbara


Vi är ett dedikerat Svenskt team, redo att göra dina objekt betalningsbara. Det spelar ingen roll om du driver en kommersiell tvättanläggning, en tennis- eller paddelbana, golfbana med en range och ett gäng golfbilar, gym eller något annat du vill ta betalt för, du kan låta dina kunder göra betalningen via mobilen, utan att ladda ner några Appar, bara genom att skanna en QR-kod och välja betalsätt för att få tillgång.


Vi vet att det finns miljontals objekt runt om i världen som kräver att personal hanterar betalning för att kunderna ska få tillgång till ett objekt. Och många gånger är objektet i sig inte betalningsbar, men du vill att den ska vara det.


Assentio Access gör det möjligt med kostnadseffektiva, pålitliga, säkra och enkla betalningar som ger dina kunder direkt åtkomst till objektet genom att endast skanna en QR-kod. Det frigör pengar och värdefull tid som istället kan användas för att utveckla nya obemannade sajter, där nya kunder enkelt kan komma åt dina objekt, bara genom att skanna en QR kod och välja betalsätt för att få tillgång.


Vi kallar det Action Through Transaction.

Våra värderingar

 

Företagets värderingar är inte beskrivningar av det arbete vi gör eller de strategier vi använder för att utföra vårt uppdrag. Värderingarna ligger till grund för vårt arbete, hur vi interagerar med varandra och vilka strategier vi använder för att uppfylla vårt uppdrag. Värderingarna är grundelementen i hur vi går tillväga i vårt arbete. Våra företagsvärderingar är:


  • HÅLLBARHET. Behandla jordklotet för kommande generationer
  • INTEGRITET. Var medveten om vad som är rätt och fel.
  • RESPEKT. Behandla alla med respekt.
  • ANSVAR. Ta till vara alla möjligheter att bidra.
  • MÅNGFALD. Omfamna all form av mångfald.